Tanar de 23 de ani, retinut dupa ce a fost prins transportand tigari de contrabanda cu roaba


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră de la SPF Rădăuţi au observat, luni seara, cu ajutorul aparaturii din dotare, două persoane care transportau mai multe colete voluminoase dinspre frontieră spre interiorul ţării, în zona localităţii sucevene Vicov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, o echipă operativă a acţionat pentru reţinerea celor două persoane însă acestea au abandonat coletele şi au încercat să fugă, fiind reţinut un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Suceava.

roaba tigari

La cercetarea terenului, au fost descoperite trei colete care conţineau 1 430 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost transportate de la linia de frontieră cu ajutorul unei roabe.

Autorităţile de frontieră sucevene au anunţat grănicerii ucraineni despre acest caz, iar aceştia au comunicat la rândul lor că au descoperit pe direcţia respectivă mai multe colete de ţigări din acelaşi lot

Tânărul în vârstă de 23 de ani este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 11 000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

“În prezent, se efectuează verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, precizează comisarul şef Ilie Poroch Seriţan.


Intră acum și în grupul de