Cel mai nou patinoar din oras se deschide, de 1 Decembrie, la Shopping City Suceava

afis patinoarIarna aceasta, Shopping City Suceava te provoacă la distracţie! Începând cu 1 decembrie 2013, iubitorii mişcării pe gheaţă sunt invitaţi sa se relaxeze în aer liber, la cel mai nou patinoar din oraş, inaugurat în parcarea Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine noi care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde.

Patinoarul va deveni cu certitudine principalul punct de atracţie pentru suceveni, deoarece organizatorii au avut grijă ca pe timpul serii patinajul să se realizeze într-un decor de poveste, graţie luminiţelor de Crăciun care vor acoperi locaţia.

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor pasionaţi de patinaj, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe acest sport. De altfel, persoanele care nu vin cu patinele de acasă, au şansa de a inchiria peste 300 de patine de la standul special amenajat lângă patinoar.

Program de funcţionare

Zilnic între orele:

10:00 – 13:00; 14:00-15:30; 16:00-17:30;18:00-19:30, 20:00-22:00.

„Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar, au ocazia de a-şi face abonament, de minimum 2 săptămâni, beneficiind astfel de 50% reducere atât la taxa de intrare, cât şi la cea de închiriere a patinelor.

Orele petrecute la patinoarul din Shopping City Suceava îţi vor face iarna mai distractivă!”, se arată în document.