Ghiorghi Prisacaru- PATRULATERUL NEGRU pregateste riscul izolarii Romaniei.


Intră acum și în grupul de

Noua alianta anti-PSD reprezinta in fapt aparitia pe scena politica romaneasca a unui veritabil „patrulater negru”, se arata intr-o declaratie de presa a senatorului de Suceava Gheorghi Prisacaru.

El sustine ca explicatia oferita de partidele respective ca o asemenea alianta ar avea ca scop doar urmarirea desfasurarii alegerilor si evitarea fraudarii acestora nu sta in picioare altfel, s-ar desconsidera Legea privind alegerile locale, lege votata inclusiv de parlamentarii acestor partide.

„A vorbi despre fraudarea alegerilor inainte ca acestea sa aiba loc, evidentiaza o totala neincredere in proprii lor candidati si reprezentanti in sectiile de votare si nu in ultimul rand justificarea eventualului esec in alegeri”, sustine Prisacaru.

El crede ca, de fapt, aceste partide isi pregatesc colaborarea post-electorala.

„Acest „patrulater negru” – atat de mozaicat prin doctrine, programe politice si conceptii intre care unele vadit extremiste -, risca sa afecteze grav imaginea externa a Romaniei, sa conduca la izolarea sa internationala, cu consecinte nefaste asupra procesului de aderare la Uniunea Europeana”, a conchis Prisacaru.


Intră acum și în grupul de