Semafoare distruse in municipiul Suceava, dupa ce un autocamion a rupt cablurile de sustinere ale acestora


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din judeţul Ilfov, care conducea un autocamion la care era ataşată o semiremorcă cu care transporta două autoutilitare şi care a traversat miercuri seară municipiul Suceava, a agăţat cablurile de susţinere a mai multor semafoare, acestea căzând şi distrugându-se la impactul cu solul, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit că şoferul se deplasa dinspre Rădăuţi spre Bucureşti, iar din cauză că încărcătura depăşea înălţimea legală admisă, a agăţat cablurile de susţinere a semafoarelor electrice, montate în intersecţiile dintre străzile Calea Unirii cu Petru Rareş şi Ana Ipătescu şi Mitropoliei.

În urma incidentului a rezultat ruperea cablurilor şi distrugerea semafoarelor electrice din intersecţiile menţionate, valoarea prejudiciului urmând a fi stabilită ulterior.

 Verificările în acest caz continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului şi verificării legalităţii actului de transport, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de