Suceveanca Maria Andreea a lansat piesa “Periculos de bun”. Ascult-o aici!


Intră acum și în grupul de

periculos coperta

Cantareata Maria Andreea Vârlan revine in atentia publicului cu o piesa dinamica, care sa ne incalzeasca in timpul iernii. Desi cunoscuta in ultimii ani sub numele de Dayah Mari, artista a hotarat sa-si foloseasca numele de botez si pentru public, odata cu lansarea noului single intitulat “Periculos de bun”.

“Oricand este un moment bun pentru a dansa. Intr-o perioada in care toata lumea compune piese romantice, am vrut sa scriu despre dragoste altfel. Piesa se refera la acea persoana care indiferent de momentul vietii, apare si iti da lumea peste cap. Pentru cateva minute, poate chiar zile. Si totodata vorbeste si despre acel baiat care nu stie sa recunoasca ce simte. Am vrut sa ating acest subiect pentru ca multora le lipseste curajul in ziua de astazi. Sunt sigura ca se vor regasi in aceste versuri compuse alaturi de prietena mea Andrada”, a declarat artista.

http://www.youtube.com/watch?v=VzD7T6oLCXw

Pentru Maria Andreea urmeaza o perioada foarte incarcata, cu doua concerte in aceasta saptamana si cu foarte multe aparitii TV pentru promovarea noului single.


Intră acum și în grupul de