Vezi aici ce filme poti urmari in luna DECEMBRIE, in singurul cinematograf 3D din orasul Suceava!


Intră acum și în grupul de

despicable_me

Cinematograful 3D Cafe din incinta Shopping City Suceava îi aşteaptă pe suceveni, înaintea sărbătorilor de iarnă, la cele mai simpatice filme de animaţie, dublate sau titrate în limba română, alături de cele mai recente filme de acţiune, horror şi SF.

Programul de funcţionare al cinematografului este de luni până duminică, iar filmele pot fi urmărite în intervalul orar 16.00-22.00, cu precizarea că duminică, de la ora 10.00, rulează filme de animaţie dublate în limba română, 2D, gratuit, pentru copii. „Părinţii care îi însoţesc pe cei mici, duminică, la film, plătesc suma de 6 lei”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Vasile Păsăilă, proprietarul 3D Cafe.

Potrivit acestuia, în luna decembrie, sucevenii se pot delecta cu următoarele filmede animaţie: Ice Age 4 (Continental Drift), Cinci eroi de legendă, Kung Fu Panda 2, Brave, Madagascar 3, Shrek, Sunt un mic ticălos, The smurfs 2, toate dublate în limba română; SF – Iron Man 3, The wolverine; de aventură – Percy Jackson (Sea of Monsters), Journey 2 (The mysterious island); horror – Texas Chainsaw, Dracula; de acţiune – Vampire Hunter, World War, G.I. JOE, BAIT, Chinese Zodiac; de groază/comedie – Hansel&Gretel.

„În luna decembrie, preţul unui bilet, de luni până vineri, este de 6 lei pentru elevi şi studenţi şi de 10 lei pentru adulţi, iar în weekend (sâmbătă şi duminică), preţul unui bilet este de 10 lei pentru elevi şi studenţi, respectiv de 15 lei pentru adulţi, plus o băutură inclusă”, a mai spus Păsăilă.


Intră acum și în grupul de