Un falticenean care a uitat unde si-a parcat masina a reclamat la Politie ca i-a fost furata


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani din Fălticeni a reclamat că joi i s-a furat maşina, iar din datele pe care le-a furnizat aceasta a spus că şi-a parcat autoturismul pe strada Nicu Gane, în localitate, a lăsat cheile de contact în scrumiera autoturismului şi nu a închis uşile maşinii.

Politie masina

Poliţiştii au întocmit dosar penal, poliţişti judiciarişti fiind mobilizaţi pentru crearea unui cerc de suspecţi, desfăşurarea de activităţi investigative, identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Ulterior, a doua zi, bărbat a venit la sediul poliţiei din localitate, declarând faptul că autoturismul reclamat ca furat a fost găsit, întrucât a uitat locaţia unde l-a parcat, a intrat în panică şi a sesizat furtul în mod eronat.

Poliţia atrage atenţia cetăţenilor cu privire la responsabilitatea pe care trebuie să o manifeste atunci când se adresează organelor de poliţie şi sesizează anumite aspecte, măsurile investigative întreprinse de poliţişti implicând şi resurse umane şi financiare care ar putea fi orientate către alte cauze reale, astfel încât să se poată asigura climatul de siguranţă civică.


Intră acum și în grupul de