Zidul mortii de pe DN 17 a mai facut o victima. Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina in pilonul podului soselei de ocolire(VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Todireşti a murit, vineri seara, după ce a intrat cu maşina în pilonul podului ce susţine şoseaua de ocolire a municipiului Suceava, amplasat pe DN 17, în localitatea Şcheia, supranumit „Zidul morţii”.

accident scheia 2

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit cu două echipaje de descarcerare la locul accidentului, care s-a produs, vineri, în jurul orei 23, pe raza comunei Şcheia.

La sosirea echipajelor, s-a găsit un autoturism care intrase în coliziune  cu piciorul de pod care susţine varianta ocolitoare a municipiului Suceava.

accident scheia 3

În urma accidentului, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, era încarcerat în maşina respectivă şi a fost predat echipajului de la Ambulanţă care l-a transportat la UPU a Spitalului Judeţean Suceava unde s-a constatat decesul.

Poliţia a stabilit că tânărul nu adaptase viteza la condiţiile de trafic, cu mâzgă pe carosabil şi ceaţă densă.

În 17 noiembrie 2012, trei persoane, între care un copil, au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat în acelaşi zid, tot pe perioadă cu ceaţă densă.

Autorităţile au cerut atunci ca acest pilon să fie bine semnalizat de reprezentanţii Companiei de drumuri naţionale.


Intră acum și în grupul de