Reduceri de pana la 80% la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

SV_ReduceriIanuarie (1)Începând cu 15 ianuarie, Shopping City Suceava dă startul reducerilor de iarnă, oferind clienţilor promoţii de până la 80% la produsele de sezon, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, toţi cei care au aşteptat această perioadă pentru a-şi achiziţiona produsele favorite la un preţ redus, sunt aşteptaţi în magazine. Cei care intenţionează să îşi reînnoiască garderoba au ocazia de a alege dintr-o paletă variată de produse la preţuri accesibile: New Yorker şi magazinul Raison D`Etre by Insense oferă reduceri de până la 80%; Next Level, Fox, Killtec şi Champion – până la 70% reducere la produsele semnalizate în magazine, iar Coax, Delia 07, Dovani, Gatta, Kartel, Moda Miss, Maxx Discount, Texval, Orsay şi Secuiana – până la 50% la anumite produse. De altfel, iubitorii de haine outlet vor beneficia în magazinul Schneider de 50% reducere la toate produsele aflate în stoc. „Pentru a vă reîntregi ţinuta, magazinele New Line, Evel Mod şi Camiceria italiana vă aşteptă cu reduceri de până la 40%, Magnetyc Style şi La Bionda – 30% la anumite produse. Pada Murre a pregătit o ofertă specială, aşa încât la fiecare 300 lei cheltuiţi pe un singur bon fiscal, clientul va primi o cămaşă cadou. De oferte atractive vă puteţi bucura şi în magazinele: American Skate – 15% reducere la produsele semnalizate, Suflet Bucovinean – 10% discount la icoanele de argint şi la veşminte, Mondex – 8% reducere la produsele semnalizate, dar şi reduceri speciale de 16% şi 24% pentru posesorii cardului de fidelitate Mondex”, transmit reprezentanţii shopping mall-ului sucevean.

Sursa citată arată că şi în materie de încălţăminte, clienţii vor beneficia de reduceri şi promoţii speciale: Deichmann – cumpără 2 perechi de pantofi la reducere şi a 3-a pereche redusă o primeşti gratis; cumpără 1 pereche de pantofi la reducere şi primeşti discount pentru a 2-a pereche redusă; Benvenuti – până la 55% reducere la produsele semnalizate; Leonardo – până la 50% discount la articolele de sezon şi nu numai; Otter – până la 50% la o selecţie de articole.

Reduceri vor exista şi la cosmetice, magazinul B&B Collection oferind la achiziţionarea a două produse marca Maybelline o agendă cadou, dar şi 30% reducere la produsele selectate din gamele Calvin Klein şi Davidoff; Marionnaud – până la 70% reducere la produsele semnalizate. Totodată, bijuteriile şi accesoriile beneficiază de reduceri speciale: Pechora – 25% reducere la bijuteriile Swarowski şi 15% la restul produselor; Janette – între 20-25% reducere la bijuteriile din argint; Splend`or – până la 50% reducere  la ceasuri de mână, până la 40% reducere la bijuterii şi 10% reducere la brandul lunii ianuarie – Lorus.

Pasionaţii de lectură vor găsi la Alexandria Librării zeci de cărţi cu 25% reducere, şi vor beneficia de 30% discount la ochelarii de soare. De asemenea, magazinele de optică îşi aşteaptă clienţii cu oferte irezistibile: Optic Land – 25% reducere pentru prima pereche de ochelari achiziţionaţi şi 40% reducere la cea de-a doua pereche de ochelari achiziţionaţi; Plus Optic – 1+1 gratis la produsele selecţionate: ochelari de soare şi rame de ochelari. De altfel, şi Plafar a pregătit până la 50% reducere la anumite produse.

„Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, la Mobexpert găsiţi preturi reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni; Villarte vă aşteaptă cu 30% reducere la gama Petals şi Quartz şi 20% la vaze de cristal; Black Sheep Home Collection – 20% reducere la lenjerie şi 30% reducere la halate, perne şi pilote de puf marca Black Sheep; New Energy – 10% reducere la toate produsele. Magazinul Animax a pregătit reduceri de până la 20% la produsele semnalizate”, se arată în document.

Ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC – Smart Menu la doar 11,90 lei şi La Bunica – meniul zilei la doar 15 lei.

Media Galaxy şi Flanco au pregătit oferte speciale la produsele electronice şi electrocasnice semnalizate în magazin dar şi la cele cu tehnologie de ultimă oră, iar în magazinul Electro Top vor fi până la 30% reducere la anumite produse.

În cataloagele Carrefour şi Baumax se găsesc reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

“Invităm clienţii să profite de reducerile speciale pregătite de magazinele din Shopping City Suceava!”, transmit reprezentanţii Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de