Tombola „Paris, te iubesc!” si super concert CONNECT-R, la Shopping City Suceava

Afis campanie Paris, te iubesc (1)Sărbătoarea iubirii te întâmpină la Shopping City Suceava cu o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru îndrăgostiţi: un sejur de 4 zile la Paris, târg de nunţi, căsătorii de probă, premii instant, prezentare de modă şi un super concert CONNECT-R, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, în perioada 1-16 februarie, Paris devine principala destinaţie în care Shopping City Suceava te trimite să petreci clipe de neuitat alături de persoana iubită. Dacă îţi doreşti să câştigi un sejur de 4 zile în „oraşul iubirii”, tot ce trebuie să faci este să te înscrii în campania „Paris, te iubesc!”. Cumpără de minimum 100 de lei din magazinele din Shopping City Suceava, participă la tombolă şi visul tău poate deveni realitate!

În weekendul 14 – 16 februarie, Shopping City Suceava a pregătit 1.500 de premii instant pentru îndrăgostiţii care trec pragul centrului comercial. Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, între orele 15:00 – 18:00, atât viitorii miri, cât şi cei care doresc să-şi reînnoiască jurămintele sunt aşteptaţi de Cupidon la ceremoniile de „Căsătorie de Probă”. Astfel, cuplurile vor sărbători cu şampanie şi vor  primi certificate de căsătorie pentru a-şi aminti de aceste momente. Tot în această perioadă va avea loc şi târgul de nunţi „Trend Mariaj” unde viitori miri vor putea găsi cele mai noi tendinţe si servicii pentru nunta lor.

În document se arată că, distracţia continuă şi duminică, 16 februarie, începând cu ora 17:00, cu o prezentare de modă, concursuri cu premii şi un super concert susţinut de CONNECT-R. Artistul fiind celebru pentru melodiile sale devenite hit-uri: „Vara nu dorm”, „Love is the way”, „Dă-te-n dragostea mea”, „Dacă dragostea dispare”, dar şi cel mai nou „Noi ne potrivim”.

„Alege să-ţi sărbătoreşti iubirea alături de Shopping City Suceava!”, transmit reprezentanţii shopping mall-ului.