Nechifor a semnat contractul pentru constructia statiilor de transfer in judetul Suceava, in cadrul SMID


Intră acum și în grupul de

nechifor si teodorovPresedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, a semnat la sediul Palatului Administrativ Suceava,  contractul pentru constructia statiilor de transfer in judetul Suceava, in cadrul Sistemului de Management Integrat al Deseurilor.

Catalin Nechifor:

„Constructorul declarat castigator este IRIDEX Group, din Voluntari. Durata de executie este de un an de la semnare. Constructorul si-a asumat ca obligatie sa incerce sa realizeze cat mai repede proiectul. Tinand cont de conditiile meteo, ne propunem sa il finalizam mai repede. Am increderea ca se va realiza.”

 Teodorov, director general IRIDEX:

„Multumesc CJ ca am fost desemnati sa executam lucrarea. Nu prezinta dificultati de executie. Sper ca la finele lui noiembrie sa o terminam. Am mai facut lucrari similare in alte 4 judete. Nu avem probleme si societatea e pregatita cu tot ce trebuie si va asigur ca ne vom da interesul sa o executam.”

Nechifor:

„Sunt convins ca ce am semnat azi va fi pus in practica si asteptam sa vedem evolutia lui. Valoarea lui e de doar 5% din valoarea proiectului mare. Pe langa acesta vom avea o procedura ulterioara pentru 1 cotract pentru executia a 1250 de puncte de colectare a deseurilor. Vor acoperi intreaga suprafata locuita a judetului. Pregatim procedura pentru furnizarea de containere de compost.

Cei din zona rurala vor avea la dispozitie containere din astea ca sa isi pregateasca acel compost foarte util in gospodarii.”


Intră acum și în grupul de