Prefectul Florin Sinescu sustine ca soseaua de centura a municipiului Suceava va fi finalizata in luna august


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat, joi seara în emisiunea „Ora de politică” de la Intermedia TV că şoseaua de centură a municipiului Suceava urmează să fie dată în folosinţă în luna august a acestui an.

centura3-001

El a precizat că există asigurată finanţarea pentru finalizarea acestei lucrări şi că firma de construcţii va relua lucrările după ce vremea o va permite.

„După ce vreme o va permite se va primi ordinul de reluare a lucrărilor”, a spus Sinescu.

În ceea ce priveşte situaţia determinată de construcţia unui pilon de susţinere a şoselei ocolitoare în mijlocul DN 17, Sinescu a arătat că proiectul a fost defectuos, dar şi că nici constructorul nu a luat în calcul să finalizeze lucrarea în zonă astfel încât circulaţia să se desfăşoare normal.

„Nu poţi să proiectezi piciorul unui pod în mijlocul unui drum. Acolo a fost o greşeală de proiectare, dar şi una de execuţie. Chiar dacă era o proiectare proastă, cred că trebuia finalizată lucrarea în sensul giratoriu”, a spus Sinescu care a adăugat că în acest caz constructorul, în loc să finalizeze respectiva intersecţie, s-a ocupat de alte zone care nu sunt încă circulabile.

trafic dn 17 zidul mortii

El a reamintit că în urma discuţiilor avute cu reprezentanţii Companiei de drumuri naţionale şi cu constructorul s-a reuşit darea în folosinţă, parţială, a sensului giratoriu din zona respectivă, astfel încât să se limiteze riscul producerii de noi accidente.


Intră acum și în grupul de