Magazinul NORIEL se deschide in Shopping City Suceava!


Intră acum și în grupul de

noriel (1)NORIEL, liderul pieței de retail de jucării, va deschide în data de 15 februarie 2014, un nou magazin al reţelei, în Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, magazinul de jucării NORIEL pregăteste vizitatorilor săi surprize şi o atmosferă magică. Pe lângă petrecerea de deschidere, vor avea loc activităţi de face-painting, modelaj de baloane şi jocuri creative, iar primii 50 de cumpărători vor primi gratuit un voucher de 50 lei pe care îl pot folosi pentru achiziţionarea de jucării din magazin.

Magazinele de jucării NORIEL se adresează copiilor, dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării NORIEL din Shopping City Suceava se pot alege de la păpuși și accesorii, figurine de acțiune, jocuri creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși.

NORIEL este retailerul specializat în jucării, lider al pieței românești de profil în principalele orașe ale țării: Alba-Iulia, Arad, Bacău, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Tg. Mureș, Timișoara.

„Toate produsele sunt disponibile și în magazinul online www.noriel.ro. Cu Noriel ai liber la joacă!”, se transmite în document.


Intră acum și în grupul de