Agentii de paza veniti sa aplaneze un scandal intr-un bar din Marginea, batuti de scandalagii


Intră acum și în grupul de

Agenţii de pază care au venit sâmbătă seara să aplaneze un scandal care a izbucnit într-un bar din comuna Marginea au fost bătuţi de scandalagii, unul dintre agenţi fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

IPJ Suceava a informat că în cursul zilei de sâmbătă în bar se aflau mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice, iar la un moment dat, aceştia au provocat scandal, timp în care gestionarul  localului, a solicitat sprijinul firmei de pază, pentru aplanarea conflictului.

discoteca

În momentul sosirii echipei de intervenţie, persoanele care au provocat scandalul au părăsit localul, iar  cei doi agenţi de pază, respectiv Gheorghe A., de  29 ani din municipiul Rădăuţi  şi Ioan B, de  26 ani din comuna  Ulma, au intrat pentru a discuta cu barmanul despre cele întâmplate.

În timp ce aceştia discutau, în local, au intrat mai multe persoane necunoscute care i-au lovit pe cei doi agenţi de pază, după care au părăsit localul.

De asemenea autoturismul de intervenţie aparţinând  firmei de pază, a fost lovit cu corpuri contondente în luneta geamului,  distrugând-o.

Agentul de pază Gheorghe A. a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuţi pentru acordare de îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac cercetări în vederea identificării agresorilor şi tragerii la răspundere a acestora.


Intră acum și în grupul de