Doi tineri din Sucevita, prinsi de politisti in cazul scandalului dintr-un bar din Marginea, unde doi agenti de paza au fost batuti


Intră acum și în grupul de

Un număr 25 de poliţişti (luptători SAS şi poliţişti judiciarişti) au descins marţi în patru locaţii de pe raza comunei Suceviţa, fiind puse în aplicare patru autorizaţii de percheziţie domiciliară la locuinţele a doi suspecţi de implicare într-un scandal dintr-un bar din Marginea şi a rudelor acestora.

În urma percheziţiilor au fost identificaţi cei doi tineri, respectiv B.Cosmin de 24 de ani şi B. Silviu de 25 de ani, care au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi. În urma percheziţiei au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

perchezitie sucevita 1

Faţă de B. Cosmin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore iar B. Silviu este în prezent audiat urmând a fi dispuse măsuri procedurale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi şi tragerii la răspundere penală.

În cursul serii de sâmbătă Secţia 3 Poliţie  Rurală Marginea, a fost sesizată cu privire la faptul că la un bar din comuna  Marginea, are loc un scandal, fiind distruse bunuri în valoare de circa 500 lei.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul zilei, în bar se aflau mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice, iar la un moment dat, aceştia au provocat scandal, timp în care gestionarul  localului, a solicitat sprijinul firmei de pază, pentru aplanarea conflictului.

În momentul sosirii echipei de intervenţie, persoanele care au provocat scandalul au părăsit localul, iar  cei doi agenţi de pază, au intrat pentru a discuta cu barmanul despre cele întâmplate.

În timp ce aceştia discutau, în local, au intrat mai multe persoane necunoscute care i-au lovit pe cei doi agenţi de pază, după care au părăsit localul.

perchezitie sucevita 2

De asemenea autoturismul de intervenţie aparţinând  firmei de pază, a fost lovit cu corpuri contondente în luneta geamului,  distrugând-o.

Unul dintre agenţii de pază a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuţi pentru acordare de îngrijiri medicale.

Poliţiştii îi avertizează încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate  maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale.


Intră acum și în grupul de