Acasă Actualitate Autoritatile sucevene au verificat 112 unitati de cult din judet in cautarea...

Autoritatile sucevene au verificat 112 unitati de cult din judet in cautarea fetei ce disparuse de acasa


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că autorităţile sucevene au verificat 112 unităţi de cult, mănăstiri, schituri, biserici din judeţ unde putea fi primită fata din Bucureşti care a dispărut de miercuri de acasă şi a fost identificată în trenul Moscova-Sofia, în care a urcat din staţia Burdujeni.

iulia-ionescu



Sinescu a explicat că verificările au fost efectuate de poliţişti care au şi încheiat procese-verbale cu reprezentanţii unităţilor de cult, aceştia arătând că nu au văzut sau cazat-o pe tânără.

Prefectul consideră că trebuie aşteptate precizările fetei în acest caz care vor elucida ceea ce s-a întâmplat în zilele cât a fost plecată de acasă.

Iulia Ionescu, eleva dispărută, a fost găsită, sâmbătă seară, într-un tren care venea dispre Suceava. Ea a fost identificată de şeful de tren. A fost cooperantă şi abia aştepta să ajungă acasă, a precizat şefului Poliţiei, Petre Tobă. De altfel, în timpul zilei ea luase legătura cu mama sa telefonic. Pentru operaţiunea de căutare a elevei dispărute miercuri a fost constituită o celulă de criză, din dispoziţia vicepremierului Gabriel Oprea, care a ţinut legătura şi cu mama fetei, poliţiştii având sprijinul DGIPI şi SRI în acest caz.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version