A fost desemnata marea castigatoare a campaniei “Paris, te iubesc!” la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava a desemnat fericiţii câştigători ai premiilor puse în joc, în luna iubirii, pentru îndrăgostiţii de cumpărături, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, marele premiu al campaniei „Paris, te iubesc!” a fost câştigat prin tragere la sorţi de către Mihaela Hurjui, în vârstă de 21 ani din Rădăuţi, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 112,96 lei din Carrefour. Aceasta se va bucura alături de persoana iubită de un sejur de 4 zile all inclusiv, în oraşul iubirii – Paris.

Pentru a putea participa la tombolă, toţi clienţii au făcut cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava inclusiv hypermarket-ul Carrefour, au completetat talonul de participare şi l-au introdus în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo.

Totodată, şi târgul de nunţi TREND MARIAJ desfăşurat la Shopping City Suceava în perioada 14 – 16 februarie a făcut fericită o viitoare mireasă. Ioana Diana Huşman, în vârstă de 30 ani din Suceava a câştigat la tombolă, prin tragere la sorţi,o rochie de mireasă Agnes Toma pe care o va purta în cea mai importantă zi din viaţa ei.

Sărbătoarea iubirii a adus numeroase premii şi surprize clienţilor Shopping City Suceava!


Intră acum și în grupul de