A fost reluat traficul pe DN 2E, intre Solca si Marginea, pe un singur sens, alternativ


Intră acum și în grupul de

Traficul rutier pe DN 2E în zona podeţului care s-a surpat marţi seara a fost reluat pe un singur sens, alternativ, pentru autovehicule cu masa mai mică de 7,5 tone, a declarat, joi, prefectul de Suceava, Florin Sinescu. Potrivit acestuia, în zonă drumul este îngustat astfel încât să nu poată trece autovehicule grele şi s-a executat o lucrare de sprijin a părţii pe care se circulă. „Urmează să fie promovată o investiţie pentru refacerea podului”, a arătat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

florin sinescu2

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Suceava, marţi seară s-a dispus închiderea traficului pe DN 2 E între oraşul Solca şi comuna Marginea, după ce un podeţ s-a surpat din cauza infiltrării apei în terasamentul drumului.

 La puţin timp după surparea drumului, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a căzut în groapa formată, de aproximativ cinci metri în diametru.

 În urma accidentului, şoferul maşinii a fost rănit, iar cei doi pasageri, o femeie de 26 de ani şi fiul acesteia, de 7 ani, au suferit leziuni uşoare.

Traficul greu în zonă este deviat pe varianta DN 17-DN 2H-DN 2 (Păltinoasa-Suceava-Rădăuţi-Marginea).


Intră acum și în grupul de