Un barbat din Faticeni a ramas fara masina de 40.000 de euro pentru că o folosea la contrabanda cu tigari


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii sucevenei au intensificat în ultimele zile  acţiunile de control în trafic privind transportul de ţigarete de contrabandă. Astfel, au fost organizate mai multe echipaje cu participarea poliţiştilor rutieri dar şi din cadrul structurilor de ordine publică.

Activităţile au continuat şi pe perioada week-end-ului, fiind identificate şi confiscate aproape 30.000 de ţigarete de provenienţă extracomunitară, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. De asemenea, a fost indisponibilizat şi un autovehicul cu o valoare de piaţă de 40.000 Euro.

 tigari contrabanda (1)

Potrivit IPJ Suceava, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit în trafic, pe D.N. 2H, în centrul comunei Gălăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 39 ani din municipiul Fălticeni, iar în urma controlului, în portbagaj, a fost identificată cantitatea de 29.800  ţigarete de contrabandă, cu o valoare de piaţă de 20.860 lei.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările de la un cetăţean ucrainean necunoscut pe raza comunei Vicovu de Jos, urmând să le transporte la domiciliul său în vederea comercializării.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

 

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse, avertizează poliţiştii

 


Intră acum și în grupul de