Foc de arma la Adancata pentru prinderea hotilor de lemne


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au fost nevoiţi să utilizeze armamentul din dotare si să tragă un foct de  avertisment pentru a opri mai multe persoane prinse tăind ilegal arbori şi care au încercat să fugă.

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata , în baza unor informaţii, au aflat că mai multe persoane taie ilegal arbori din pădurea aparţinând Cantonului Silvic Găvana, de pe raza comunei Adâncata.

focuri de arma    Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au observat ieşind din pădure trei căruţe cu câte doi cai fiecare, încărcate cu material lemnos, iar lângă aceste faetoane se aflau mai multe persoane, care, la vederea poliţiştilor, au părăsit drumul întorcându-se spre pădure, cu intenţia de a fugi, aruncând şi materialul lemnos din faetoane.

Poliţiştii i-au somat verbal pe căruţaşi să oprească, inclusiv că se va folosi armamentul din dotare,  însă aceştia nu s-au supus, moment în care unul dintre poliţişti  a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, continuând urmărirea fără însă a mai face uz de armă întrucât a observat că în grupul respectiv se aflau şi minori. Ulterior, la liziera pădurii, s-a reuşit indisponibilizarea unui faeton, fiind ridicat în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost identificaţi doi tineri de 24 şi 26 ani, ambii din localitate, faţă de care se fac cercetări, urmând să se stabilească şi identitatea celorlalţi participanţi.

Cercetările continuă în acest caz pentrz tăiere ilegală şi furt de arbori.


Intră acum și în grupul de