Schimb de martisoare intre suceveni si politisti in cadrul unei actiuni de preventie


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii rutieri şi ofiţerii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Suceava, împreună cu partenerii tradiţionali au oferit, sâmbătă,  participanţilor la trafic, atât conducătorilor auto cât şi pietonilor, mărţişoare, calendare personalizate dar şi materiale cu caracter informativ, conţinând recomandări preventive.

Poliţiştii au primit la rândul lor mărţişoare din partea sucevenilor.

politie trafic

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, poliţiştii suceveni au marcat debutul primăverii, sâmbătă, în mijlocul comunităţii pe care o deservesc, prin activităţi de responsabilizare şi conştientizare a populaţiei.

Acţiunea s-a derulat pe bulevardul principal din municipiul Suceava dar şi în zona cartierului Burdujeni, fiind oferite 150 de mărţişoare de către poliţişti.

Pe lângă activităţile de responsabilizare pe linia circulaţiei rutiere, poliţiştii de prevenire au atras atenţia şi cu privire la riscurile victimizării în cazul unor infracţiuni de furt şi tâlhărie, primăvara fiind anotimpul în care doamnele încep să işi expună mai frecvent bujuteriile şi alte bunuri de valoare.

 

În cadrul acţiunii desfăşurate , poliţiştii au avut parte şi de surprize plăcute, primind la rândul lor mărţişoare din partea cetăţenilor şi participanţilor la trafic.

Astfel de acţiuni au o importanţă deosebită pentru crearea unei relaţii de colaborare bazată pe încredere între cetăţeni şi comunitate, discuţiile şi schimbul de opinii între reprezentanţii instituţiei publice şi cetăţenii pe care îi deservesc, ducând la identificarea unor soluţii optime de rezolvare a problemelor sociale, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de