Patru barbati prinsi ca au taiat ilegal 57 de arbori din padurea Ocolului Silvic Patrauti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au întocmit patru dosare penale pentru tăiere ilegală şi furt de arbori, şapte  persoane fiind cercetate pentru infracţiuni la regimul silvic. Totodată, în cadrul controalelor efectuate în ultimele zile au fost aplicate sancţiuni contravenţionale de peste 90.000 lei şi s-au confiscat 134 m.c. material lemnos.

lemne

Potrivit IPJ Suceava, în perioada 26-28.02.2014,  poliţişti din structurile de ordine publică şi poliţie rurală din cadrul I.P.J. Suceava, împreună cu  specialişti  din cadrul I.T.R.S.V. Suceava şi ai Direcţiei Silvice Suceava, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii  tăierilor ilegale de arbori, a furtului, prelucrării, transportului şi comercializării ilegale a materialului lemnos.

În data de 26 februarie pe raza Ocolului Silvic Pătrăuţi, au fost depistaţi patru bărbați cu vârste între 21 și 69 ani, toţi din comuna Dărmăneşti,  care au tăiat 57 arbori foioase, aceştia fiind cercetaţi penal pentru tăiere ilegală de arbori.

Totodată, în data de 27 februarie,  poliţiştii au surprins trei bărbați din comuna Dornești,  în timp ce tăiau arbori de esenţă frasin pe raza Ocolului Silvic Marginea.

Celor trei  li s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, întrucât au mai comis astfel de fapte.


Intră acum și în grupul de