„Primavara incepe cu…premii de rasfat si distractie”, la Shopping City Suceava

 afis Primavara incepe cu premii de rasfatLa Shopping City Suceava primăvara începe cu premii de răsfăţ şi distracţie pentru toţi iubitorii de cumpărături: premii instant în valoare de 2500 euro pentru doamne şi domnişoare, prezentare de modă cu noile colecţii primăvară – vară, concursuri, surprize.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial, luna Mărţişorului aduce sute de premii instant pentru femeile care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial, în perioada 1- 8 martie. Astfel în fiecare zi primii 150 de clienţi sunt premiaţi cu cosmetice Avon şi accesorii, mărţişoare, căni, flori oferite de Baumax, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de magazinele B&B Collection, Splend`or, Benvenuti, Gatta şi Salon D`Anais.  

Toate aceste premii pot fi câştigate în cadrul campaniei „Primăvara începe cu premii de răsfăţ” de către clienţii care fac cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava. Aceştia trebuie să se prezinte la INFO POINT-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la „roata norocului” şi să afle ce premiu au câştigat. Printre participaţii la campanie, se pot număra atât doamnele şi domnişoarele care vor să se bucure de o clipă de răsfăţ, cât şi domnii care vor să le ofere cadouri speciale celor mai importante femei din viaţa lor.

„Şi anul acesta, conform tradiţiei, vizitatorii au primit mărţişoare, iar pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele care vin la Shopping City Suceava vor fi răsplătite cu flori şi cele mai frumoase gânduri”, precizează reprezentanţii Shopping City Suceava.