Acasă Actualitate Presedintele CJ Suceava: „Vrea sa reluam fluxul de turisti pentru servicii medicale...

Presedintele CJ Suceava: „Vrea sa reluam fluxul de turisti pentru servicii medicale si balneare”


Intră acum și în grupul de

Până la începutul anilor ’90 staţiunea Vatra Dornei a fost o destinaţie preferată de turiştii din Israel, mulţi dintre aceştia venind pentru tratamentul balenar, a declarat joi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. „Vreau să fructificăm această nişă, de turism balnear, inclusiv pentru turismul extern(…). Până la începutul anilor ’90 veneau mulţi turişti din Israel. Vreau să reluăm fluxul de turişti pentru servicii medicale şi balneare”, a spus Nechifor, într-o conferinţă de presă, arătând că în acest sens, autorităţile judeţene vor sprijini municipalitatea din Vatra Dornei.

Şeful administraţiei judeţene a mai precizat că, în sprijinul acestui demers, a propus primarului din Vatra Dornei să realizeze un acord de colaborare cu un oraş din Israel.



Nechifor a mai declarat că pe lângă staţiunea Vatra Dornei, care are o bază de tratament balnear, o altă zonă care este importantă pentru acest tip de turism este Cacica, unde există în plan construcţia unui centru medical pe potenţialul salinei din localitate.

Vatra Dornei 3

Judeţul Suceava urmează să prezinte oferta balneară la Forumul Internaţional pentru Turism de Sănătate care se organizează în 21-23 martie la Bucureşti.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version