Magazinul DECATHLON se deschide in Shopping City Suceava, pe 4 aprilie!

1DECATHLON, cel mai mare retalier de articole sportive din Europa, îşi deschide porţile şi în Suceava pe data de 4 aprilie !

Cu o suprafaţă de 1600 metri pătraţi, noul magazin din Suceava din incinta Shopping City pune la dispoziţia iubitorilor de sport tot ceea ce ei îşi pot dori pentru ca pasiunea lor să devină realitate.

 Ce înseamnă Decathlon ?

 Decathlon aduce un nou concept de magazin sportiv: produse calitative pentru orice sport şi orice nivel (de la începător la performanţă), posibilitatea de a testa produsele, implicarea clienţilor în activităţile sportive desfăşurate gratuit în magazin.

 Cu preţuri care variază de la 2,90 lei pentru o minge de tenis la 11,90 lei pentru o pereche de ochelari de înot, continuând cu 16,90 lei pentru o minge de fotbal sau 39,90 lei pentru un trening de copii, Decathlon va reprezenta liderul calităţii la cele mai mici preţuri pe piaţa sportivă din România.

 Începând cu data de 4 aprilie, Decathlon vă aşteaptă în incinta centrului comercial Shopping City Suceava pentru a descoperi şi a vă bucura împreună de plăcerile şi beneficiile sportului !