Felicitari si flori din partea deputatului Ioan Balan pentru doamnele si domnisoarele prezente la actiunea „Femei de succes!Performanta la superlativ!”

harsovschi

Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia, Fundaţia Patronală IMM Suceava şi Shopping City Suceava au organizat joi după-amiază în incinta complexului comercial sucevean cea de-a treia ediţie a evenimentului „Femei de Succes! Performanţă la superlativ!”.

Toate participantele la această manifestare au primit flori și felicitări din partea președintelui organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan. Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii care se sărbătorește pe 8 martie, ca un gingaș simbol al primăverii, dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează.

Acțiunea parlamentarului democrat-liberal și a organizației municipale Suceava a PDL de a oferi flori femeilor de ziua lor a continuat în stradă vineri și va continua și sâmbătă în toate cartierele municipiului reședință de județ. Astfel, vineri echipa PDL s-a aflat în cartierele Burdujeni și Ițcani, iar sâmbătă va parcurge cartierele Obcini, George Enescu, Centru, Zamca și Mărășești.

harsovschi si barba