Felicitari si flori din partea deputatului Ioan Balan pentru doamnele si domnisoarele prezente la actiunea „Femei de succes!Performanta la superlativ!”


Intră acum și în grupul de

harsovschi

Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia, Fundaţia Patronală IMM Suceava şi Shopping City Suceava au organizat joi după-amiază în incinta complexului comercial sucevean cea de-a treia ediţie a evenimentului „Femei de Succes! Performanţă la superlativ!”.

Toate participantele la această manifestare au primit flori și felicitări din partea președintelui organizației municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan. Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii care se sărbătorește pe 8 martie, ca un gingaș simbol al primăverii, dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează.

Acțiunea parlamentarului democrat-liberal și a organizației municipale Suceava a PDL de a oferi flori femeilor de ziua lor a continuat în stradă vineri și va continua și sâmbătă în toate cartierele municipiului reședință de județ. Astfel, vineri echipa PDL s-a aflat în cartierele Burdujeni și Ițcani, iar sâmbătă va parcurge cartierele Obcini, George Enescu, Centru, Zamca și Mărășești.

harsovschi si barba


Intră acum și în grupul de