Acasă Actualitate ”Deranjati” in timp ce se certau, doi flacai au luat la pumni...

”Deranjati” in timp ce se certau, doi flacai au luat la pumni doi tineri ce treceau cu masina prin Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Doi tineri care circulau, duminică dimineaţa, pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc s-au ales cu o bătaie și cu mașina distrusă, autorii fiind alți doi cetățeni turmentați care au fost deranjați în timp ce se certau în mijlocul drumului.

Tinerii din mașină au reclamat duminică dimineaţa că au fost agresati, iar autoturismul a fost distrus.



Poliţiştii au stabilit că tânărul care conducea mașina era din Iaşi și se plimba împreună cu un prieten de 20 ani, din comuna Vama, pe str. Dimitrie Cantemir, iar la un moment dat au văzut pe stradă două persoane implicate într-un scandal, motiv pentru care au oprit, neavând pe unde să treacă.

În acel moment, una dintre cele două persoane a venit la autoturism şi a început să lovească maşina şi apoi a distrus parbrizul.

Cei doi prieteni au coborât din autoturism, ocazie cu care, cel care a distrus parbrizul l-a lovit cu pumnul fără motiv pe tânărul din judeţul Iaşi, iar prietenul său a fost lovit cu palma peste faţă de cealaltă persoană implicată în scandal.

Poliţiştii au reuşit identificarea celor doi agresori, ca fiind un tânăr de 28 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi unul de 32 ani, din comuna Fundu Moldovei, ambii în stare de ebrietate.

Cei doi sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe şi distrugere.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version