Campanie de plantare de arbori in municipiul Falticeni


Intră acum și în grupul de

Primăria Municipiului Fălticeni va primi de în cadrul unui program susţinut de Ministerul Mediului peste 11.000 de puieţi forestieri din specia salcâm cu care se vor realiza perdele de protecţie în zone vulnerabile la înzăpezire, pe terenuri din proprietatea publică situate la limita unor sectoare de drum care asigură legătura cu localităţi învecinate cum ar fi Petia, Baia, Rădăşeni, a declarat luni, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman. „În fiecare an avem probleme în a deszăpezi aceste sectoare de drum”, a declarat edilul-şef fălticenean.

catalin coman

El a făcut un apel populaţiei să sprijine acţiunea de plantare de puieţi care începe în a doua parte a lunii martie. Coman a menţionat că pe lângă puieţii de salcâm Primăria Fălticeni continuă plantările cu peste 5.000 de puieţi de molid, plop auriu, salcie albă, salcâm.

El a rugat locuitorii să se implice şi a menţionat că municipalitatea va apela şi la sprijinul asociaţiilor de proprietari, dar şi la unităţile de învăţământ, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni sau Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni.


Intră acum și în grupul de