O cisterna plina cu motorina s-a rasturnat intr-un sant, la Ilisesti. Vezi daca s-au inregistrat victime


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit, miercuri, la amiază, cu trei echipaje în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Ilişeşti – DN 17, în care a fost implicată o cisternă ce transporta aproximativ 20 de tone de motorină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, cisterna se deplasa dinspre Ilişeşti spre Suceava şi s-a răsturnat într-un şanţ pe partea dreaptă, în afara carosabilului. „Prin două din cele cinci guri de alimentare ale cisternei picura combustibil. Ulterior, la faţa locului a sosit o altă cisternă şi s-a trecut la transvazarea combustibilului. În tot acest timp, echipajele de pompieri au asigurat măsurile de prevenire specifice în astfel de cazuri când există probabilitatea producerii unei situaţii de urgenţă”,a declarat Alin Găleată.

El a arătat că la ora 12:55, transvazarea s-a finalizat, iar echipajele prezente la faţa locului au început operaţiunile pentru repunerea pe roţi a cisternei.

„Cu ajutorul pernelor pneumatice şi al altor accesorii din dotarea autospecialei pentru decarcerare grea, pompierii au stabilizat cisterna, iar două utilaje au tras şi au repus pe carosabil autovehiculul, lucru înregistrat la ora 13:22”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, precizând că în urma accidentului, nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite asistenţă medicală.

 

 


Intră acum și în grupul de