Intalnire de lucru la Falticeni, in cadrul proiectului international „Active Network”


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Fălticeni găzduieşte în zilele de 13-14 martie a.c., o întâlnire de lucru în cadrul proiectului internaţional „Active Network”, proiect finaţat de Comisia Europeană. Potrivit unui comunicat de presă transmis de municipalitatea fălticeneană, este a doua întâlnire organizată în România de la demararea proiectului în anul 2013.

Municipiul Fălticeni şi  Federaţia Română Sportul pentru Toţi , alături de municipalităţi şi federaţii sportive naţionale din ţări europene, fac parte dintr-o reţea internaţională care promovează sportul de masă, bunele practici de colaborarea dintre municipalităţi şi structurile sportive.

Active Network - Falticeni

Colaborarea dintre Municipiul Fălticeni şi  Federaţia Română Sportul pentru Toţi s-a concretizat prin organizarea  a cinci evenimente dedicate  sportului pentru toţi, în cursul anului 2013. Acest parteneriat a fost premiat în luna octombrie a anului trecut cu ocazia Congresului „Move 2013” care a avut loc în Barcelona.

„Întâlnirea de lucru de la Fălticeni are loc în prezenţa managerului de proiecte ISCA Danemarca (International Sport and Culture Association), a coordonatorului european „Move Week” şi a delegatului Federaţiei Sportul pentru toţi din Serbia. Din partea organizatorilor a fost prezent primarul Gheorghe Cătălin Coman şi Mihai Androhovici, vicepreşedintele Federaţiei Române Sportul pentru Toţi”, precizează sursa citată.

În comunicat de mai menţionează că la întîlnirea de joi au fost invitaţi reprezentanţi ai Facultăţilor de Educaţie Fizică şi Sport din Suceava şi Iaşi, precum şi cluburi sportive şi organizaţii neguvernamentale din Fălticeni şi Suceava implicate în promovarea sportului pentru toţi, care au prezentat exemple de bune practici în domeniu.

„Proiectul Active Network urmăreşte creşterea numărului persoanelor care practică sportul, indiferent de forma de manifestare, amator sau de sport de performanţă şi promovarea bunelor practici de colaborare între comunităţile locale şi entităţile sportive”, se mai arată în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de