Acasă Actualitate Campulungean surprins in timp ce vroia sa dea foc unei stive de...

Campulungean surprins in timp ce vroia sa dea foc unei stive de lemne


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia controlului efectuat, joi seara, de poliţiştii Secţiei 11 din comuna suceveană Pojorâta, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Suceava, la depozitul de material lemnos aparţinând unei firme din Pojorâta cu punct de lucru în Sadova, în imediata apropiere, lângă un pârâu, au fost identificate mai multe piese de lemn şi stive cu material lemnos.

Într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, poliţiştii au făcut verificări în zonă şi nu au putut stabili provenienţa materialului lemnos, care nu a fost revendicat de nici o persoană, deşi au fost anunţaţi deţinătorii de societăţi comerciale din zonă cu profil depozitare şi debitare lemn.



Cantitatea de 33,06 mc de material lemnos găsită a fost predată în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

Sursa citată menţionează că în timpul cercetărilor a fost surprins în flagrant un tânăr de 25 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc care a încercat, cu combustibil şi o făclie să incendieze una dintre stivele cu material lemnos. El a declarat că a fost pus să dea foc de proprietarul unei firme din imediata apropiere şi că acesta ar fi şi proprietarul materialului lemnos.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version