Gravida evacuata dintr-un bloc din Suceava dupa ce la parter s-a produs un incendiu


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit sâmbătă într-un apartament situat la parterul unui bloc de locuinţe, de pe strada Staţiunii, din municipiul Suceava. La faţa locului s-au deplasat militarii Detaşamentului de pompieri Suceava, cu trei autospeciale şi două ambulanţe SMURD, inclusiv echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, iar misiunea de localizare şi lichidare a incendiului a fost condusă de către generalul de brigadă Ion Burlui, inspectorul şef al pompierilor militari suceveni.

incendiu apartament hol

Cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, au ars bunurile dintr-un dormitor al apartamentului, elemente de mobilier şi de tâmplărie, materiale textile şi altele, iar fumul a degradat întreaga locuinţă şi s-a răspândit şi pe casa scării.

 

Pompierii militari au evacuat 15 persoane, 12 adulţi şi trei copii, care se aflau la etajele superioare.

Pentru nouă dintre acestea, care au suferit atacuri de panică, s-a acordat primul ajutor medical. O femeie însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, de către echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, pentru investigaţii suplimentare.

Pompierii militari au lichidat incendiul şi au salvat restul apartamentului şi locuinţele învecinate.


Intră acum și în grupul de