Lungu: „Cred ca jumatate din viata mea de primar a fost dedicata termoficarii”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul Sucevei:

„Cred ca jumatate din viata mea de primar a fost dedicata termoficarii. Avem o adresa prin care ni se cere un punct de vedere privind organizarea judiciara de la Termica. Sunt lucruri pe care nu vreau sa le comentez, dar Primaria nu se mai poate implica in Termica. Nu vad ce ar mai putea face Primaria, avand in vedere ca anul trecut am alocat 500 miliarde de lei pentru aceasta firma si ne-am dezechilibrat financiar.

Maine, la ora 12, vom continua discutiile in CL privind delegarea transportului si distributiei. Cei de la PNL doresc clarificarea patrimoniului. Noi am facut o adresa la ACET si Primaria va trebui sa cumpere de la ACET conducta in discutie, daca va fi cazul.

Sunt dispus la orice fel de discutii si la consens cu respectarea prevederilor legale in cazul transportului si distributiei de apa calda si caldura.

O problema uitata de multi de cand am candidat la primul mandat a fost finalizarea celebrelor blocuri KOSOVO in care mai avem apartamente neocupate. Mai sunt 14 actiuni in instanta pentru a lamuri lucrurile si fac apel la cei care castiga in instanta sa vina la Primarie penru a face transferul si sa semneze primirea.

Pe 9 aprilie, la Suceava, va fi prezent ambasadorul Germaniei. Este al 3-lea ambasador care vine la Suceava. Germania ne-a sprijinit foarte mult in proiectul ISPA.

M-am resemnat in privinta discutiilor privind delegarea transportului apei calde pentru ca pana la urma sunt la mana consilierilor locali. Ii compatimesc pe consilierii de azi pentru ca nu isi pot spune punctul de vedere si pana la urma se voteaza ca la partid unde seful isi spune parerea. Azi consilierii chiar daca au un punct de vedere, in cel mai fericit caz, ca sa nu se puna rau cu partidul, nu vine la sedinta de CL.”


Intră acum și în grupul de