Atanasa Nistor, dupa numirea in functia de subprefect: Pentru mine e o onoare


Intră acum și în grupul de

Noul subprefect de Suceava, Atanasă Nistor, a declarat, duminică, după instalarea în funcţie, că pentru el este o onoare această numire.

atanasa nistor

„Pentru mine e o onoare pe care o voi materializa pe parcurs”, a spus Nistor.

El a arătat că Prefectura este „terminalul” Guvernului în teritoriu şi are de pus în aplicare programul guvernamental alături de instituţiile deconcentrate.

Noul subprefect a spus că el conştient că există probleme în domeniul fondului funciar, dar mult mai puţine faţă de anii precedenţi

El a subliniat că are experienţă în administraţie pentru că a lucrat în domeniu şi şi-a exprimat speranţa că va colabora foarte bine cu personalul Prefecturii.

Atanasă Nistor a spus că e nevoie de credibilizarea unor instituţii publice pentru că sunt probleme şi că a întâlnit situaţii de acest fel în teritoriu, cu multe aspecte nerezolvate.

„Sunt oameni care vin de trei-patru ori pentru rezolvarea unei probleme şi nu e normal”, a spus Nistor.

El a mai declarat că va acţiona şi pentru ca asociaţiile din domeniul agricol să fie funcţionale, iar agenţii economici să valorifice produsele prin contracte.

„Să găsim soluţii de desfacere”, a spus Nistor.

La rândul, său prefectul de Suceava Florin Sinescu şi-a exprimat încrederea că va face echipă cu Nistor la fel cum a făcut cu Harasim, fostul subprefect.

 

 


Intră acum și în grupul de