Puternic incendiu in Vicovu de Sus. Pompierii au consumat 16 butelii cu oxigen din cauza fumului dens


Intră acum și în grupul de

Trei echipaje de pompieri militari de la Garda de intervenţie Vicovu de Sus au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit sâmbătă seara, la o gospodărie din oraşul Vicovu de Sus.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la nivelul mansardei locuinţei  construită din lemn, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi trei anexe gospodăreşti.

incendiu

În incendiu au ars aproximativ 120 de metri pătraţi de pardoseală din lemn şi aproximativ 50 de metri pătraţi din pereţii mansardei, iar flăcările au mai afectat obiecte de mobilier, aparate electronice şi electrocasnice.

Intervenţia a fost îngreunată de cantitatea mare de material lemnos şi de faptul că incendiul s-a manifestat cu degajare masivă de fum, pompierii consumând pe parcursul misiunii nu mai puţin de 16 butelii de oxigen.

Prin efortul lor pompierii au salvat restul locuinţei, cu bunurile aferente pe care le-au evacuat din interior la timp, şi cele trei anexe gospodăreşti.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza scânteilor provenite din coşul de fum deteriorat.


Intră acum și în grupul de