Aparatele de jocuri mecanice dintr-un bar din Siminicea, sparte de hoti


Intră acum și în grupul de

Cele trei aparate de jocuri mecanice amplasate într-un bar din Siminicea au fost sparte de hoţi care au furat banii găsiţi în cutiile metalice.

IPJ Suceava a precizat că sâmbătă la ora 13.30, poliţiştii Postului de poliţie Siminicea au fost sesizaţi de un bărbat de 38 ani, din municipiul Suceava, administrator al unei societăţi comerciale cu punct de lucru pe raza comunei Siminicea, despre faptul că, în noaptea  de vineri spre sâmbătp, persoane necunoscute, au pătruns în incinta barului şi au sustras o sumă de bani.

jocuri mecanice

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 04/05.04.2014, prin forţarea sistemelor de închidere de la uşă, persoane necunoscute au pătruns în interiorul barului şi au sustras suma de 980 lei din cutiile metalice de la cele trei aparate  de jocuri mecanice.

Barul nu este prevăzut cu sistem de alarmare antifurt sau cu pază, administratorul societăţii fiind sancţionat conform Legii nr. 333/2003.

Cercetările în acest caz continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de