Două accidente mortale la Câmpulung Moldovenesc: Un bărbat a fost lovit mortal în timp ce traversa strada pe o trecere pentru pietoni, iar un altul în timp ce traversa neregulamentar.


Intră acum și în grupul de

Două accidente mortale s-au înregistrat, vineri  seara, la zece minute unul de altul în Câmpulung Moldovenesc în care au fost implicate persoane care traversau bulevardul principal.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara în jurul orei 18.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un localnic de 19 ani a surprins și accidentat mortal un bărbat de 74 de ani din aceeași localitate, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

La zece minute distanță,  jurul orei 18.10, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Calea Transilvaniei din municipiu, ajuns în apropierea trecerii pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător din zona intersecției cu str. Gheorghe Doja, un tânăr de 21 de ani din județul Botoșani a surprins și accidentat mortal un localnic de 77 de ani, angajat în traversarea regulamentară a drumul public pe marcajul pietonal.

 Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și este cercetat penal pentru „ucidere din culpă”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de