Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în arest după ce a fost depistat în trafic fără permis și drogat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 31 de ani din Câmpulung Moldovenesc a fost reținut în arest după cea fost depistat în trafic drogat și fără permis.

Potrivit datelor din anchetă, luni seara, la ora 20:10, echipajul Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc care acționa pe str. Zorilor din Câmpulung Moldovenesc a efectuat semnal de oprire unui autoturism VW Golf care circula dinspre  Calea Bucovinei spre str. Mihail Sadoveanu.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare continuându-și deplasarea pe str. Mihail Sadoveanu, unde la circa 300 de metri s-a reușit blocarea acestuia. La volanul autoturismului a fost identificat un localnic de 31 de ani.

Acesta a înmânat permisul de conducere și cartea de identitate a autoturismului, iar despre certificatul de înmatriculare și cartea de identitate acesta a relatat verbal faptul că nu le are asupra sa, iar motivul pentru care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către echipajul de poliție acesta a relatat faptul că s-a speriat deoarece cunoaște că autoturismul nu are efectuată Inspecția Tehnică Periodică.

S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române, constatând faptul că acesta este posesor de permis de conducere însă cu mențiunea ,,CU RESTRICȚII- SUSPENDAT” ca urmare a unei abateri la regimul rutier.

În continuare, s-a procedat la testarea cu aparatul drugtest a indicat valoarea pozitivă la substanța psihoactivă METAMFETAMINĂ. El a fost testat cu etilometrul rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. Marți dimineața împotriva suspectului s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore,  acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de