Tentativă de contrabandă cu țigări în zona Seletin-Ulma oprită cu foc de armă de polițiștii de frontieră cernăuțeni. Contrabandiștii sunt blamați că duc în UE țigări de o calitate îndoielnică în momentul în care țările UE susțin complet Ucraina


Intră acum și în grupul de

O tentativă de contrabandă cu țigări în România a fost oprită de polițiștii de frontieră cernăuțeni.

Potrivit Serviciului de Frontieră al Ucrainei, în noaptea de joi spre vineri, în regiunea Cernăuți, polițiștii de frontieră au oprit o tentativa de contrabandă cu țigări în România.

Astfel, polițiștii de frontieră ai departamentului Seletin, vis-à-vis de comuna suceveană Ulma, au descoperit un grup de persoane care se deplasa spre granița cu România și transportau asupra lor mai multe cutii.

La cererea forțelor de ordine să se oprească suspecții au fugit.

După ce polițiștii de frontieră au efectuat un foc de avertisment, suspecții au abandonat cutiile cu țigări și au dispărut în întunericul pădurii.

În cele 15 bax-uri contrabandiștii cărau 7.500 de pachete de țigări fără timbre de accize.

„Merită să punem accent pe reaua-credință a contrabandiștilor care încearcă să transfere calitatea îndoielnică a fumului în țările UE într-un moment în care aceste state susțin complet Ucraina și oferă sprijin milioanelor de ucraineni!”, a transmis Serviciul de Frontieră al Ucrainei.


Intră acum și în grupul de