Peste 600 de dansatori participă la Bucovina Dance Festival, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Ești pregătit de dans? La Iulius Mall Suceava ți-am pregătit un week-end în care mișcările în pași ritmați vor aduce culoare și multă energie. Te așteptăm la Bucovina Dance Festival, dacă vrei să îți pui în valoare talentul sau doar să admiri multiplele forme ale dansului.

Sâmbătă și duminică, pe 27 și 28 mai 2017, sucevenii și nu numai primesc o invitație la dans. Bucovina Dance Festival este primul eveniment de amploare dedicat dansului, din Suceava, organizat de M Style Dance Studio și Iulius Mall. Gândit sub forma unei competiții, dar și a unui spectacol coregrafic complet, Bucovina Dance Festival reunește la Iulius Mall, timp de două zile, sute de dansatori începători sau profesioniști, trupe, instructori și simpli curioși, care împart aceeași pasiune pentru ritm și muzică.

Sâmbătă, de la ora 10.00, pe scena de la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura concursul național de Show Dance, din cadrul Bucovina Dance Festival. Competiția va fi structurată pe categorii de vârstă: mini (4 – 7 ani), copii (8 – 11 ani), juniori (12 – 15 ani) și seniori (peste 16 ani). Vor fi secțiuni pentru amatori și cei cu pregătire de specialitate, pentru disciplinele: clasic, retro, comercial, sportiv, fantezie, caracter și urban. Peste 600 de concurenți s-au înscris în concurs, dornici să impresioneze publicul și juriul cu talentul lor. Numerele vor fi jurizate de trei dintre cei mai buni dansatori ai României: Paul Gheorghe, Elite Judge Hip Hop International, fondator, manager și coregraf al Trouble Crew, Liliana Stan, International Judge – Hip Hop International, fostă gimnastă de performanță, manager și coregraf Lil’ Motion Dance School, și Paul Moldovan, dansator în trupa artistului internațional Faydee și câștigător a numeroase concursuri de specialitate.

Duminică, copiii cu vârsta de peste 7 ani pot participa la workshop-uri tematice gratuite. De la ora 10.00, în zona food court, vor învăța pași de streetdance, alături de Paul Moldovan,  membru al Baletului Edy Stancu din București. La final, micuții îi vor încânta pe clienții Iulius Mall cu un flashmob. De la ora 12.00, în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall este rândul dansurilor latino să fie descoperite de micii pasionați de dans. Ștefan Dumitru de la Dance Vibes Suceava le va arăta mișcări de samba și cha-cha-cha. De la ora 13.15, în aceeași locație, Andrei Ichim, de la Dance Planet Iași, îi va învăța pe copii pașii de bază pentru vals lent și tango.

În cele două zile ale Bucovina Dance Festival vor fi organizate și ateliere pentru adulți, de tango argentinian, salsa și social dance, în alte locații din oraș. Programul complet este disponibil pe site-ul M Style Dance Studio.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: [email protected]


Intră acum și în grupul de