Spectacol folcloric, atelier de creație, târg handmade și premii la cumpărături, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zilele de toamnă aduc evenimente atractive pentru toată familia pe agenda Iulius Mall Suceava. Melomanii se vor delecta cu un spectacol de folclor aparte, prichindeii primesc invitație la creație, iar iubitorii obiectelor lucrate manual sunt răsfățați cu o ofertă variată la un târg tematic. În plus, cumpărăturile sunt răsplătite cu premii care te invită la mișcare.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 15 – 17 septembrie 2017, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui Târgul Handmade. Ca de fiecare dată, expozanții îi vor încânta pe toți pasionații de obiecte lucrate manual cu articole care impresionează prin originalitate. Bijuterii, accesorii, piese vestimentare, genți, papioane, cutii pentru podoabe, tablouri, ceasuri, obiecte decorative, cosmetice naturale și multe alte obiecte care au fost realizate cu imaginație și migală sunt câteva dintre opțiunile disponibile clienților, pentru propria lor garderobă sau locuință, ori pentru a fi oferite cadou.

Dacă a început școală, la Iulius Mall Suceava s-a dat startul întâlnirilor creative și distractive pentru prichindei. Sâmbătă, de la orele 14.0o și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici se vor putea exprima prin îndemânarea lor în realizarea unor obiecte decorative. Tema atelierului de creație susținut de specialiștii Creativ & Deco va fi decorarea unor rame foto, pe care elevii le vor putea folosi și ca suport special pentru orarul de la școală. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar la final, năzdrăvanii vor primi în dar propriile creații.

Duminică, Iulius Mall va fi scena pentru ultima zi de desfășurare a Festivalul Internațional de Folclor „Freidrich Schwartz”. Spectacolul se va desfășura de la ora 18.00, sub genericul „Ciobănașul Remember”, întrucât reunește membrii legendarului Ansamblu Folcloric „Ciobănaşul”, din Suceava. Vor fi numeroase recitaluri de muzică populară, pentru a încânta publicul din Iulius Mall cu ritmuri care aduc voia bună.

În continuare, începutul școlii este prilej de bucurie la Iulius Mall Suceava. Până pe 17 septembrie, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei au șansa de a câștiga cele mai cool premii. Zilnic, primii 200 de participanți sunt răsplătiți cu premii garantate: mingi de fotbal sau de baschet, seturi de palete pentru tenis de masă, coardă de sărit cu contorizator, spinnere, jocuri de societate, vouchere la cofetăria Saveurs, sesiuni de înfrumusețare la salon Carmen Style sau băuturi răcoritoare. În plus, în fiecare zi, prin tragere la sorți, Iulius Mall oferă o bicicletă.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: [email protected]


Intră acum și în grupul de