Nechifor, despre proiectul unui deputat PSD prin care șoferilor li se suspendă dreptul de a conduce dacă nu achită amenzile în 30 de zile: E de discutat


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a evitat să spună dacă susține proiectul de lege inițiat de un deputat PSD prin care șoferilor li se suspendă dreptul de a conduce dacă nu achită amenzile în 30 de zile.

Întrebat la Realitatea TV despre proiectul deputatului PSD Mihai Weber, Cătălin Nechifor a spus că „e de discutat”.

„Sunt multe idei. Poate fi de discutat”.

El a spus că el susține proiectele prin care în domeniul circulației se poate ajunge la mai puține cazuri nefericite.

Întrebat dacă prin acest proiect, PSD dorește doar să atragă mai repede bani la buget și că nu e interesat de reducerea încălcărilor legislației circulației rutiere, Nechifor a spus că proiectul trebuie discutat în Comisia parlamentară de transporturi.

El a arătat că de regulă respectă legislația rutieră, iar în cazul în care a fost amendat a achitat amenzile.

Chestionat insistent de moderator, Nechifor a evitat să spună dacă este de acord cu proiectul legii subliniind că mai întâi trebuie să se pronunțe specialiștii în domeniu, cei din Poliția rutieră, dar și transportatorii.

Șoferii care nu achită amenzile în termen de 30 de zile riscă suspendarea dreptului de a conduce, prevede o propunere legislativă privind circulația pe drumurile publice a deputatului PSD Mihai Weber.

Suspendarea dreptului de a conduce autovehicule se ridică după ce șoferii prezintă dovada că au achitat amenda.

 


Intră acum și în grupul de