A doua preselecție a noului sezon al proiectului ”Performanța are Viitor” va avea loc duminică, la Putna


Intră acum și în grupul de

”Performanța are Viitor”, caravana de scouting în mediul rural dezvoltată de Federația Română de Fotbal și Gillette, o marcă din portofoliul P&G, ajunge duminică în județul Suceava, comuna Putna.

Tinerii fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani sunt așteptați de echipa FRF începând cu ora 09:00 pe Stadionul Tineretului din comuna Putna. Scouterii coordonați de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu vor selecta la finalul preselecției doi noi membri ai echipei Performanța are Viitor, sezonul 2017 – 2018.

”Ne bucurăm foarte mult să mergem în nordul României pentru a putea vedea la lucru tinerii talentați din regiune, iar la finalul preselecției de la Putna sunt sigur că vom putea include în echipă doi tineri talentați.”, a declarat Jean Vlădoiu, ambasador Performanța are Viitor.

Caravana a debutat în acest sezon la Constanța, cu trialul organizat pe 20 august, și va continua cu preselecția de la Râmnicu Sărat (județul Buzău, 29 octombrie). Alte trei localități din țară vor fi incluse în proiect în perioada martie – aprilie 2018.

Cei mai buni 11 jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai a anului viitor va merge la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru un stagiu de pregătire și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci de-al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

Pentru a putea fi înscriși în selecție, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Vârstă între 10 și 14 ani împliniți până la data de 31 iulie 2017;
  • Să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea;

Performanța are Viitor se desfășoară sub umbrela programului FRF – “Împreună suntem fotbal” – și are loc în perioada august 2017 – mai 2018.

În primul sezon al proiectului, Gillette și Federația Română de Fotbal au organizat preselecții la Moldova Nouă (județul Caraș-Severin), Bascov (județul Argeș), Jucu (județul Cluj) și Pădureni (județul Vaslui).

De peste un secol, Gillette își respectă angajamentul de a oferi performanță zi de zi prin intermediul aparatelor de ras utilizate de peste 800 de milioane de bărbați din întreaga lume.

Alături de Federația Română de Fotbal, prin inițiativa Performanța are Viitor, Gillette continuă să susțină copiii talentați din România.

Mobilitatea în cadrul caravanei Performanța are Viitor este oferită de Eurolines și TUI TravelCenter.


Intră acum și în grupul de