Kaufland România anunță ieftinirea prețului ouălor de la micii fermieri români. Prețul unui ou va fi de aproximativ 66 de bani


Intră acum și în grupul de

Kaufland România și Cooperativa Agricolă „Țara Mea” înțeleg nevoia consumatorilor de a beneficia de cele mai bune prețuri și vin în sprijinul acestora modificând începând de astăzi, 23 noiembrie, prețul unui cofraj de 30 de ouă de la Cooperativa Agricolă „Țara Mea” de la 23,49 lei la 19,99 lei în toate magazinele Kaufland din România.

Prețul pe ou ajunge astfel la aproximativ 0,66 lei.

 

Cooperativa Agricolă „Țara Mea” este o asociație a micilor fermieri români și furnizează ouă în magazinele Kaufland.

 

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.


Intră acum și în grupul de