Mai mulți copii din județul Suceava au câștigat premii la concursul de desene organizat de Carrefour România

Carrefour România a premiat talentul celor mici, prin tragere la sorți, pentru a doua oară anul acesta, din peste 325.000 de elevi înscriși la cea de-a 32-a ediție a deja tradiționalului Concurs de Desene tematic. Desenele care au reușit să ilustreze cel mai bine tematica ediției de Crăciun, Lumea Rubbiz,  au fost răsplătite cu premii și surprize inedite, oferite de Carrefour, alături de partenerii proiectului. Astfel, marii câștigători ai ediției de Crăciun vor avea parte de o excursie la una dintre cele mai neobișnuite locații de poveste –  Shreck’s Adventure –  unde vor avea ocazia să trăiască pe pielea lor experiența reală a personajelor Rubbiz.

Ediția cu numărul 32 a reunit peste 325.000 de elevi din clasele 0-8, din peste 700 de școli din cele 20 de orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani, Galați, Târgu Jiu, Timișoara, Piatra Neamț și Râmnicu Vâlcea.

 

„Ne bucurăm să vedem cum entuziasmul copiilor de a picta sau de a realiza colaje tematice crește de la an la an.  Acest lucru ne motivează nu numai să continuăm acest proiect, dar și să aducem în atenția lor teme cât mai actuale, încurajându-i astfel să își exprime talentul într-un mod distractiv. Astăzi i-am premiat pe micii artişti ai ediției de Crăciun, care se vor putea bucura de o experiență reală alături de personajele reinterpretate de ei în aceste planșe. Vom expune aceste lucrări atât în magazinele noastre din țară, cât şi pe site-ul concursului de desene, în varianta online.” a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

 

Concursul s-a desfășurat timp de o lună, în perioada 6 noiembrie – 6 decembrie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/), unde planşa a putut fi desenată pe site sau înscrisă direct, fără a fi necesară imprimarea acesteia.

 

Ediția de Crăciun 2017, i-a invitat pe cei mici să-și pună la încercare talentul și creativitatea, explorând Lumea Rubbiz pentru a câștiga unul din cele peste 3.600 de premii puse în joc. Premiul cel mare al concursului este oferit de Carrefour şi constă în 20 excursii la parcul de distracţii „Shreck’s Adventure” din Londra, unde copiii din orașele în care Carrefour este prezent vor avea ocazia să petreacă o experiență unică alături de familia lor, în compania celor mai îndrăgite personaje din desenele lor animate preferate.

 

loading...