Spectacole de Crăciun, ateliere de creație și competiție kendama, sesiuni de dans pe gheață și premii la cumpărături, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Ultimele zile până la Crăciun sunt bogate în evenimente, la Iulius Mall Suceava. Spectacole de colinde, ateliere de creație, competiție kendama, sesiuni de dans pe gheață și premii la cumpărături sunt propunerile îndrăgitei destinații de petrecere a timpului liber.

Miercuri, 20 decembrie 2017, la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura concertul „Melancolii de iarnă”, organizat de Asociaţia Culturală „Friedrich Schwartz”. De la ora 18.00, pe scenă vor urca „Familia Şvarț & Prietenii de la Drochia”, Corul „AmaDeus” Suceava, ansamblurile „Lăstăraşii” şi „Speranţa” din Republica Moldova, Grupul de Muzică Tradiţională Italiană „Amici” şi alţi invitați surpriză.

 

Vineri, de la ora 16.30, publicul de la etajul Iulius Mall Suceava va fi încântat cu un concert de melodii de sezon, susținut de copiii de la Școala Artelor. Micii artiști, elevi ai claselor de canto, dar și instrumentiști, vor cânta pentru a le oferi spectatorilor bucuria momentului.

 

Pentru prichindeii care vor să pună în pomul de Crăciun decorațiuni realizate chiar de ei, sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii se desfășoară noi sesiuni ale atelierelor de creație. Specialiștii Creativ & Deco îi vor învăța cum să dea mai multă culoare și strălucire bradului, cu ajutorul unor simboluri meșteșugite cu imaginație și îndemânare. Toate materialele sunt oferite de Iulius Mall Suceava. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

 

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, copiii care adoră să joace kendama sunt invitați în zona food court, pentru a participa la workshop-uri tematice, dar și pentru a se întrece într-o competiție cu premii atractive. Cei mai buni jucători vor fi răsplătiți cu 11 Kendama Sweets, iar marele premiu este o placă snowboard. Pasionații de jocul japonez sunt așteptați să își demonstreze iscusința, dar și să învețe trucuri noi. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Suceava și Cream Kendama.

 

Cei dornici de distracție pe patine sunt invitați în continuare la Dream Ice. Arena de gheaţă este deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de patinaj costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Dream Ice pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

 

În plus, cei care încă mai fac shopping pentru tolba Moșului au șansa de a fi răsplătiți în cadrul campaniei „De Crăciun, cu dragoste”, la care participă clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei și se prezintă la Centrul Info. În fiecare zi, primii 160 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant. În fiecare sâmbătă și duminică, va fi oferit un brad gata împodobit, prin tragere la sorți, iar pe 23 decembrie, un client va pleca acasă cu un întreg decor desprins din cărțile cu povești: un pom cu decorațiuni strălucitoare, un șemineu electric și balansoar în formă de căluț.


Intră acum și în grupul de