Festivalul „Voinicelul” și ateliere de creație, în week-end, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zile cu ritm și creative se anunță la Iulius Mall Suceava. Vedete vor fi prichindeii, care se vor „duela” în voci și mișcări de dans, în cadrul Festivalului-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul”, sau vor crea obiecte decorative, la atelierele de creație.

Vineri și sâmbătă, pe 25 și 26 mai 2017, de la ora 08.30, Iulius Mall Suceava găzduiește etapa zonală a celei de-a XVI-a ediții a Festivalului-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul”. Timp de două zile, la etajul mall-ului va răsuna muzica, în interpretarea unor prichindei foarte talentați, din Suceava și din împrejurimi. Concurenții vor încânta publicul și juriul cu peste 200 de momente artistice, dintre cele mai variate: grupuri vocale, soliști, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter. Cei mai buni dintre ei vor reprezenta orașul în etapa județeană. Festivalul – concurs „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Suceava, scopul evenimentului fiind încurajarea și promovarea copiilor cu potențial artistic, încă de la vârsta preșcolară, precum și valorificarea obiceiurilor și tradiţiilor românești.

 

Sâmbătă, la Iulius Mall Suceava sunt programate două noi sesiuni ale atelierelor de creație. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor învăța pe cei mici cum să realizeze tablouri decorate cu hârtie creponată. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar creațiile vor înfrumuseța camerele micilor artiști, pentru că le vor fi oferite cadou. Participarea este gratuită, iar înscrierile se vor putea realiza în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de