Începe vara promoțiilor la Iulius Mall Suceava cu discounturi de până la 70%!


Intră acum și în grupul de

Este oficial! Dăm startul celui mai atractiv sezon pentru shopping, cel al promoțiilor de vară. Dacă și tu ai pus ochii pe piese trendy și vrei să le ai în garderobă, acum este momentul să vii la cumpărături în Iulius Mall Suceava. Brandurile tale preferate au topit prețurile cu până la 70%.

Zilele călduroase sunt semn că vacanța se apropie, dar și că vin valurile de promoții estivale la Iulius Mall. Dacă ești pasionat de modă sau ești în căutarea articolelor pe care vrei să le ai în bagajul pentru concediu, te așteptăm la cumpărături. Terranova a redus prețurile cu până la 70%, la Kenvelo și Lee Cooper sunt discounturi de până la 60%, iar la H&M, C&A, LC Waikiki, Bigotti și în multe alte locații ale brandurilor pe care le îndrăgești promoțiile sunt și de până la 50%. Așa că nu îți rămâne decât să vizitezi magazinele cu ținute în tendințe și să alegi piesele de care te-ai îndrăgostit.

 

Pentru că încălțămintea definește un outfit trendy, vei găsi pantofii de vacanță preferați și accesoriile care să te însoțească în călătorii la prețuri ispititoare. Vino să le descoperi în magazinele Medea, CCC, Deichmann și în alte locații de profil! Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber ai nenumărate motive să vii la cumpărături în magazinele Intersport, unde găsești prețuri la jumătate, și Pegas, care îți propune oferte speciale. Promoții sunt și pentru prichindei, de 40% la jucăriile Lego, la Dinoland, și articole cu discounturi semnificative, la Evel Mod.

 

Tentante sunt şi ofertele magazinelor cu bijuterii şi accesorii, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri speciale în Iulius Mall. Lista reducerilor continuă și la magazinele de servicii sau cu produse pentru casă.

 

Te așteptăm la Iulius Mall Suceava, să te bucuri de sesiuni de shopping la promoții de până la 70%!


Intră acum și în grupul de