Târg Handmade și sesiuni de shopping la promoții de până la 70%, la Iulius Mall

Ai început pregătirile pentru noul an școlar și prima preocupare este garderoba? Te așteptăm la shopping, în Iulius Mall Suceava! Te poți bucura în continuare de promoții de până la 70% la majoritatea brandurilor tale preferate, iar dacă vrei articole și accesorii unicat, în acest week-end se desfășoară Târgul Handmade.

De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 august 2018, parterul Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al artizanilor locali cu cei care apreciază piesele unicat. Clienții vor descoperi o nouă ediție a Târgului Handmade, de unde vor putea alege articole cu personalitate, care vor da un plus de originalitate garderobei sau locuinței lor. Pentru cei care vor să-și accesorizeze ținutele cu bijuterii lucrate manual, expozanții propun cercei, coliere, brățări și alte podoabe realizate prin tehnici ingenioase din pietre prețioase și semiprețioase, fimo, piele, materiale textile sau în stil steampunk, care pun în valoare micile piese ale mecanismelor de ceas. La târg sunt disponibile și piese de îmbrăcăminte, genți din piele, papioane, eșarfe și alte accesorii vestimentare, dar și articole pentru păr, cutii de bijuterii, decorațiuni, tablouri, lumânări parfumate, ceasuri de perete și chiar cosmetice naturale.

Încă nu ți-ai ales ținutele pentru școală? În magazinele din Iulius Mall Suceava continuă promoțiile estivale de până la 70%. Poți alege articole vestimentare în tendințe, încălțăminte de sezon și nu numai, articole sportive, accesorii, cosmetice și multe altele, la prețuri atractive. În plus, vei descoperi și noile colecții ale brandurilor tale preferate, pentru a-ți asigura un look în pas cu moda.

Departament PR