Magazinul Supeco din Suceava se va redeschide în incinta complexului comercial Egros, în apropierea hipermarket-ului Carrefour Suceava


Intră acum și în grupul de

Carrefour România menține prezența în județul Suceava a lanțului de magazine de tip discount Supeco, prin redeschiderea magazinului într-o locație mai avantajoasă pentru clienți, din punct de vedere al accesibilității. Magazinele Supeco oferă cele mai bune prețuri și propun oferte avantajoase pentru cumpărăturile zilnice, cu aproximativ jumătate din articole la costuri reduse pentru achizițiile în volume mari. Noua locație dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.500 mp și oferă acces la o selecție de aproximativ 5.000 de articole, inclusiv de la producători români, regionali și locali, precum produse lactate de la Dorna sau carne proaspătă de porc de la Avastar. Magazinul va fi disponibil în aplicația BRINGO încă din ziua deschiderii.

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate. Totodată, redeschiderea magazinului este marcată și de o serie de oferte speciale care se aplică tuturor categoriilor de articole existente, cu o perioadă de valabilitate ce variază între o săptămână și o lună.

Clienții pot găsi aproximativ 5.000 de produse de larg consum și proaspete: întreținerea casei și produse de igienă, băcănie, apă, sucuri, băuturi, lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, BIO şi dietetice.

„Continuăm să le oferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț și cele mai bune soluții pentru sesiunile zilnice de cumpărături, prin relocarea magazinului Supeco din Suceava într-un spațiu mai accesibil cumpărătorilor. Conceptul magazinelor Supeco vine în sprijinul consumatorilor cu promisiunea unor prețuri mai mici față de media pieței, completate de oferte zilnice și de avantaje pentru achizițiile unor volume mari,” a declarat Silviu Diaconu, Director Supeco.

În apropierea sărbătorilor de iarnă, magazinul îi așteaptă pe suceveni cu produse și oferte speciale de Crăciun, ce vor putea fi consultate prin intermediul catalogului disponibil în magazin. Printre produsele proaspete disponibile în această perioadă se numără fructele – clementine, mandarine, portocale – și cele de măcelărie, precum carnea de porc, foarte căutată în sezon.

„Accesibilitatea și calitatea sunt câteva dintre aspectele esențiale pentru noi. Decizia de a redeschide magazinul Supeco din Suceava într-o nouă locație a apărut ca urmare a dorinței noastre de a veni în sprijinul comunității locale, prin extinderea spațiului de vânzare și, implicit, oferirea accesului la o gamă foarte variată de produse. Continuăm să fim aproape de clienții noștri, ca ei să aibă parte de experiențe cât mai plăcute în cadrul sesiunilor zilnice de cumpărături”, a completat Claudia Luchian, manager magazin Supeco Suceava.

Noul magazin Supeco din Suceava aflat în complexul comercial Egros, în apropiere de hipermarketul Carrefour Suceava, are o suprafață totală de 1.530 mp, 22 de angajați și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 20:00. De asemenea, sucevenii pot efectua comenzi de la noul magazin Supeco și prin aplicația BRINGO, încă din prima zi a deschiderii.

Redeschiderea magazinului nu influențează dimensiunea rețelei de supermarketuri Supeco, fiind vorba doar de o mutare a vechiului magazin într-un spațiu nou. În continuare, din componența lanțului fac parte 28 de magazine extinse la nivel național. Locuitorii din Oradea, Timișoara, Arad, Bârlad, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Reducerile rezultă prin costurile reduse pentru energie, minimizarea investițiilor în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și economiile la transportul produselor, obținute preponderent din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu. În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile.


Intră acum și în grupul de